Home > Over ons

Over ons

Kookx is er voor iedereen. Of je nou fanatiek kookfanaat bent, of het als een noodzakelijk kwaad ziet; bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor kookx plezier. Kookx is door Martin en Robin Holleboom geopend in november 2022. Een uniek concept op 800m2 met een kookwinkel, keukenzaak én inbouwapparatuur onder één dak. Bij ons staat klanttevredenheid altijd centraal. En wat ons betreft gaan kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand. Daarom kiezen wij ervoor uitsluitend met gerenommeerde A-merken te werken.

De beloftes van Kookx

Verrassend assortiment
Wij vinden dat winkelen ook leuk moet zijn. In onze winkel vind je niet alleen de producten die in iedere keuken liggen, maar ook specifieke keukenhulpjes en -accessoires voor de kookx liefhebber.

Regelmatig (kook)demonstraties
In onze winkel hebben wij een grote demonstratiekeuken. Hier zijn regelmatig workshops en demonstraties van bijvoorbeeld pannen, keukenmachines en keukenapparatuur. Interesse? Houd de agenda op onze website hiervoor in de gaten.

Eigen montageteam
De montage van keukens en keukenapparatuur wordt door onze eigen monteurs en een vaste groep ervaren ZZP’ers uitgevoerd. Stuk voor stuk echte vakmensen die pas weg gaan als alles goed is.

Keukenontwerp in 3D
Na het eerste gesprek waarin we de wensen, materialen en indeling hebben geïnventariseerd, maken wij een prachtige 3D tekening van je nieuwe keuken. Zo krijg je een goede indruk van het beoogde eindresultaat.

Altijd persoonlijk en deskundig advies
Wij vinden het belangrijk dat je persoonlijk en goed bent geïnformeerd voor dat je overgaat tot een aankoop. Daarom hebben wij allemaal onze eigen expertise en worden wij daar regelmatig op getraind.

Direct een eerlijke prijs
Bij ons kan je altijd direct rekenen op een eerlijke prijs. Wij spelen geen koehandel met keukens en keukenapparatuur.

Duitse kwaliteitskeukens voor ieder budget
Wij werken uitsluitend met kwaliteitskeukens van de gerenommeerde Duitse keukenfabrikant Häcker Küchen. Met onze brede lijn keukenmeubelen, fronten, werkbladen en apparatuur kunnen wij keukens samenstellen voor ieder budget.

Geen aanbetaling
Een aankoop van een keuken doe je op basis van vertrouwen. Dat vertrouwen geven we graag terug. Wij vragen bij de aankoop geen aanbetaling, maar verwachten wel dat de keuken is betaald op de dag van levering.

De beloftes van Kookx

  • Verrassend assortiment
  • Regelmatig (kook)demonstraties
  • Eigen montageteam
  • Keukenontwerp in 3D
  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Direct een eerlijke prijs
  • Duitse kwaliteitskeukens voor ieder budget
  • Geen aanbetaling

Wij helpen u graag verder in onze winkel!

Laat je inspireren in onze winkel, op 800 vierkante meter komt alles op het gebied van koken samen. In de kookwinkel hebben we alles voor de liefhebber van koken. Van potten en pannen tot keukenbenodigdheden, barbecues en meer. Onze keukenshowroom biedt veel inspiratie en deskundig advies in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Ook voor een keukenrenovatie of het vervangen van een (inbouw)apparaat ben je bij ons aan het juiste adres!

Chat openen
1
Kookx klantenservice
Hallo 👋🏽
Waar kunnen we je mee helpen?