Home > Kookwinkel

Kookwinkel

Voor alles wat je nodig hebt in de keuken, van spatel tot professionele keukenmachine. Op 300 vierkante meter vind je de leukste, praktische en meest kwalitatieve producten. We hebben een grote demonstratie keuken waar regelmatig demo’s, workshops en proeverijen plaatsvinden. Laat je verrassen door het ruime assortiment! Je vindt onze kookwinkel in het centrum van Twello, midden in de Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen). 

Onze merken

Om je kennis te laten maken met ons assortiment, vind je hier een greep uit onze merken.

Wij helpen u graag verder in onze winkel!

Laat je inspireren in onze winkel, op 800 vierkante meter komt alles op het gebied van koken samen. In de kookwinkel hebben we alles voor de liefhebber van koken. Van potten en pannen tot keukenbenodigdheden, barbecues en meer. Onze keukenshowroom biedt veel inspiratie en deskundig advies in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Ook voor een keukenrenovatie of het vervangen van een (inbouw)apparaat ben je bij ons aan het juiste adres!

Cadeaus en relatiegeschenken

Op zoek naar een verrassend cadeau? Of een treffend relatiegeschenk? Een messenset of snijplank met eigen logo? Informeer naar de mogelijkheden.

Wij helpen u graag met het samenstellen van het meest passende geschenk!

Chat openen
1
Kookx klantenservice
Hallo 👋🏽
Waar kunnen we je mee helpen?