Home > Keukens > Nieuwe keukens

Nieuwe keukens

Een nieuwe keuken is een kwestie van samenwerken. Samen ontdekken wat voor jou belangrijk is, samen een keuken ontwerpen én realiseren. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit en wij werken uitsluitend met apparatuur van A-merken. In onze showroom laten we precies zien wat de mogelijkheden zijn en helpen we jou een goede keuze te maken. Daarbij spelen naast budget ook persoonlijke smaak en voorkeuren een belangrijke rol.

Keukens voor ieder budget

Persoonlijk advies

Als je toe bent aan een nieuwe keuken, ontdek je hoeveel keuzes er gemaakt moeten worden. Meer dan je wellicht verwacht, en daar willen wij je graag bij helpen. We nemen de tijd om jouw wensen te vertalen naar een praktische en mooie keuken. We kijken daarbij onder meer naar stijl, functionaliteit, de ruimte, de opstelling, materialen en apparatuur en eventueel speciale aanpassingen.

Iedere keuken is uniek en bijna niets is ons te gek. Graag bespreken we je plannen in een persoonlijk gesprek.

De mogelijkheden zijn oneindig

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken? Bezoek onze showroom. Onze keukens zijn geschikt voor ieder budget.

Bekijk onze werkwijze

Werkwijze

Stap 1: Oriënteren

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint met oriënteren. Bezoek onze winkel om inspiratie op te doen in onze showroomkeukens.

Stap 2: Afspraak maken

Voor een adviesgesprek maken we graag een afspraak, zodat we alle tijd en aandacht hebben. We inventariseren alle wensen en ideeën en maken de eerste schetsen.

Stap 3: Vervolgafspraak

Na de eerste afspraak werken wij jouw toekomstige keuken uit in een 3D-ontwerp en offerte. Als alles naar wens is, wordt de keuken definitief gemaakt.

Stap 4: Inmeten en bestellen

Voordat wij de keuken bestellen komen we eerst inmeten. Pas als we alle maten hebben gecontroleerd bestellen we je keuken.

Stap 5: Transport en facturatie

Je nieuwe keuken wordt afgeleverd in ons eigen magazijn. Één dag voor montage leveren wij de keuken bij je thuis. Wij vragen geen aanbetaling, maar verwachten wel dat de keuken is betaald op de dag van levering.

Stap 6: Montage

Monteur(s) uit ons eigen montageteam komen de keuken bij je thuis monteren, en gaan pas naar huis als jij tevreden bent. 

Stap 7: Nazorg

Ook na de levering en montage van je nieuwe keuken staan wij voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je tevreden blijft, klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal.

De beloftes van Kookx

  • Verrassend assortiment
  • Regelmatig (kook)demonstraties
  • Eigen montageteam
  • Keukenontwerp in 3D
  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Direct een eerlijke prijs
  • Duitse kwaliteitskeukens voor ieder budget
  • Geen aanbetaling

Wij helpen u graag verder in onze winkel!

Laat je inspireren in onze winkel, op 800 vierkante meter komt alles op het gebied van koken samen. In de kookwinkel hebben we alles voor de liefhebber van koken. Van potten en pannen tot keukenbenodigdheden, barbecues en meer. Onze keukenshowroom biedt veel inspiratie en deskundig advies in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Ook voor een keukenrenovatie of het vervangen van een (inbouw)apparaat ben je bij ons aan het juiste adres!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken. Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

    • DD dash MM dash JJJJ
Chat openen
1
Kookx klantenservice
Hallo 👋🏽
Waar kunnen we je mee helpen?