Home > Keukens > Buitenkeukens

Roostr Buitenkeukens

Bij Kookx vind je prachtige buitenkeukens van Roostr.

Roostr is opgericht vanuit passie voor koken, buitenleven en samenzijn met dierbaren. De verbinding die je krijgt wanneer je met vrienden en familie rond de tafel zit; er ontstaan nieuwe ideeën, goede gesprekken en onvergetelijke momenten.

Roostr staat voor kwaliteit leveren in de keuken, ook wanneer je kookt in de buitenlucht. Ze werken uitsluitend met duurzame materialen, en daardoor is jouw buitenkeuken verzekerd van een lange levensduur en tegelijk beschermd tegen alle typen weersomstandigheden. Zo kunt je een leven lang genieten van jouw eigen stijlvolle buitenkeuken.

Want buiten smaakt beter!

De perfecte modulaire buitenkeuken

Kies je basisframe en breidt uit met de talloze mogelijkheden om je kook-ervaring in de buitenlucht zo optimaal mogelijk te maken, en tegelijkertijd geeft het tijdloze en stijlvolle design een chique uitstraling aan je tuin.

Het Rubix systeem van Roostr bestaat uit een hoogwaardige mix van duurzame materialen, waardoor jouw buitenkeuken is verzekerd van een lange levensduur, en beschermd is tegen alle typen weersomstandigheden.

Duurzaamheid: Onze modulaire buitenkeukens zijn ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland, waardoor tevens korte levertijden gehanteerd kunnen worden. 

Bestand tegen de elementen: Door de keuze voor enkel de beste materialen zijn de keukens bestand tegen water, vorst, wind en UV-straling. 

Hoog serviceniveau: Wij helpen jou graag de ultieme keuken voor buiten samen te stellen. We zijn erop gericht jouw verwachtingen te overtreffen.

Stel je eigen buitenkeuken samen

Inspiratie

Benieuwd naar alle mogelijkheden van het Rubix buitenkeuken systeem? Laat je in de winkel informeren.

Onze merken

Om je kennis te laten maken met ons assortiment, vind je hier een greep uit onze merken.

De beloftes van Kookx

  • Verrassend assortiment
  • Regelmatig (kook)demonstraties
  • Eigen montageteam
  • Keukenontwerp in 3D
  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Direct een eerlijke prijs
  • Duitse kwaliteitskeukens voor ieder budget
  • Geen aanbetaling

Wij helpen u graag verder in onze winkel!

Laat je inspireren in onze winkel, op 800 vierkante meter komt alles op het gebied van koken samen. In de kookwinkel hebben we alles voor de liefhebber van koken. Van potten en pannen tot keukenbenodigdheden, barbecues en meer. Onze keukenshowroom biedt veel inspiratie en deskundig advies in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Ook voor een keukenrenovatie of het vervangen van een (inbouw)apparaat ben je bij ons aan het juiste adres!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken. Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

    • DD dash MM dash JJJJ
Chat openen
1
Kookx klantenservice
Hallo 👋🏽
Waar kunnen we je mee helpen?